12 april 2013

Gästinlägg: En dag i glömskans tecken

Halloj bloggen! Amanda här! Tänkte blogga lite på mammas blogg nu när hon är här.

Idag har varit en väldigt rörig dag. Vi började med att åka till vår nya lägenhet för att hämta lite saker som skulle lämnas tillbaka till Ikea, och eftersom vi skulle besöka ett turistmål (10,000 Buddhas) i närheten så tänkte vi slå två flugor i en smäll. Bara det att vi glömde ta med oss grejerna som skulle returneras, något vi insåg när vi nästan var framme. Sen handlade vi massa på Ikea såklart, så som det alltid blir... Och vi handlade så mycket grejer, och glömde bort turistmålet vi skulle till efteråt... Den stora anledning till att vi ens åkte dit.

Ja det var en snurrig dag.

Efter detta bestämde vi oss för att åka tillbaka till vår nya lägenhet och sedan åka till Ladies market och shoppa lite krafs. :)
Även här snurrade vi till det lite och hade inte tillräckligt med kläder med oss -turligt nog var min man bortrest och jag kunde låna ut lite av hans tröjor till både mig och pappa ;-)

Här kommer lite bilder från dagen...
Först en obligatorisk bild från Ikea. Sedan lite bilder från Temple Street Night Markets. Där Linnea plötsligt blev hungrig när hon såg alla människor äta mat så vi fick sätta oss ned och äta en andra middag.

Sedan blev det äkta fredagsmys med svenska ostbågar :)















Inga kommentarer: